Menu
Obec Kravany
Obec
Kravany

Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ

Názov: Obec Kravany

Sídlo prevádzkovateľa: Kravany 111, 059 18  Kravany

Email: kravany@obeckravany.sk

Telefón: +421 52/7782197

 

Zodpovedná osoba

Mgr. Jozef Jendrichovský

Email: info@zodpovednaosoba.eu 

Telefón:  +421 911 794 174

 

Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Adresa: Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27

E-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk

Telefón: +421 2 323 132 14

Telefonické konzultácie: +421 2 323 132 20

 

Sprístupnenie informácií dotknutým osobám

V zmysle čl. 13 nariadenia Európskeho parlamentu 2016/679 z 27.04.2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len ,,zákon o ochrane osobných údajov“) prevádzkovateľ sprístupňuje dotknutej osobe (fyzickej osobe, ktorej osobné údaje sa spracúvajú) na webovom sídle nasledovné informácie http://info.zodpovednaosoba.eu/

Úrad

Sviatok

Meniny má Fedor, Fedora

Zajtra má meniny Dana, Danica

Virtuálny cintorín

Virtuálny cintorín

Aktuálne počasie

dnes, pondelok 15. 4. 2024
silný dážď 20 °C 9 °C
utorok 16. 4. mierny dážď 10/2 °C
streda 17. 4. dážď so snehom 7/1 °C
štvrtok 18. 4. dážď so snehom 5/-1 °C

Fotogaléria

Náhodný výber z galérie

Mobilná aplikácia

Sledujte informácie z nášho webu v mobilnej aplikácii - V OBRAZE.

SMS spravodaj

sms spravodaj

Prijímajte dôležité oznamy vo forme notifikácií a upozornení

Bezplatná registrácia

Kalendár

Po Ut St Št Pia So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Sme členmi


hore